Кава австралійського походження. Готується шляхом додавання теплого, злегка збитого молока до подвійного еспресо із specialty зерен. Рекомендуємо до кави Десерти :)
Ніжний капучино, який готується з арабіки specialty класу та теплого збитого молока. За бажанням, можна додати карамельний сироп власного виробництва у Додатках. Гарно смакує з Десертами :)
Ніжний, але сильний капучино, який готується на основі подвійного еспресо з арабіки specialty класу та теплого збитого молока. Має насичений кавовий смак. За бажанням, можна додати карамельний сироп власного виробництва у Додатках. Гарно смакує з Десертами :)
Латте, який готується на основі еспресо із кавових зерен specialty класу з додаванням великої кількості теплого збитого молока. За бажанням, можна додати карамельний сироп власного виробництва у Додатках. Гарно смакує з Десертами :)
Латте, який готується на основі подвійного еспресо із кавових зерен specialty класу з додаванням великої кількості теплого збитого молока. За бажанням, можна додати карамельний сироп власного виробництва у Додатках. Гарно смакує з Десертами :)
Ніжний карамельний капучино, який готується на основі рістрето з арабіки specialty класу, теплого збитого молока та карамельного сиропу власного виробництва. Майже не містить кофеіну, можна вживати дітям від 3-х років. Гарно смакує з Десертами :)
Подвійний еспресо з арабіки specialty класу. Насичений і збалансований, добре бадьорить. За бажанням, можна додати молоко або вершки у Додатках. Рекомендуємо до кави Десерти :)
Кавовий напій, який готується із еспресо (specialty кава) з додаванням гарячої води. За бажанням, можна додати молоко або вершки у Додатках. Гарно смакує з Десертами :)